پرسشی برایتان پیش آمده؟
ما آمادهایم که به شما کمک کنیم
انتخاب رشته هوشمند و دقیق انتخاب یک زندگی است.
روی تخصص ما حساب کنید.
جزیره پرنس ادوارد معروف به استان باغها و یکی از چهار استان آتلانتیک کانادا است. به عنوان کوچکترین و کم جمعیتترین استان کانادا، جزیره پرنس ادوارد تنها ۱۴۰٬۰۰۰ نفر را در خود جای داده است. مرکز و بزرگترین شهر جزیره پرنس ادوارد شهر شارلوت با بیش از ۴۰٬۰۰۰ نفر جمعیت است. جزیره پرنس ادوارد به خاطر زیباییهای طبیعی از جمله ۸۰۰ کیلومتر سواحل چشم نواز آن شناخته شده است.
این جزیره به یاد شاهزاده ادوارد آگوستوس دوک کنت نامگذاری شده که پدر ملکه ویکتوریا بود. با این حال پیش از نام فعلی خود این استان نامهای دیگری داشته است که بیانگر مراحل دیگری از تاریخ این استان است. ساکنان اصلی اولیه مللی از قوم میاکماق بودند که جزیره را ابیویت می نامیدند که به معنی «سرزمین روی گهواره امواج» بود. فرانسوی ها اولین اروپایی ها بودن که در این جزیره مستقر شدند و نام آن را ایل سنت ژان به عنوان بخشی از مستعمره فرانسه آکادیا نامیدند.
پس از آنکه انگلیسی ها جزیره را از فرانسوی ها گرفتند، این جزیره نام فعلی خود را در ۱۷۹۸ بدست آورد. زیبایی طبیعت و آرامش جزیره پرنس ادوارد، این مکان را به مقصد محبوب تعطیلات برای اشراف انگلیس تبدیل کرد.
در حالی که جزیره پرنس ادوارد بخشی از مباحثی بود که در نهایت به شکل گیری کنفدراسیون کانادا در سال ۱۸۶۷ انجامید، استان در این زمان به کانادا ملحق نشد. در عوض رهبران استان تصمیم گرفتند که مستقل بمانند و حتی با ایالات متحده نیز وارد گفتگو شدند. به هر حال این دوره دوام چندانی نداشت زیرا جزیره پرنس ادوارد در سال ۱۸۷۳ به کشور جدید کانادا پیوست. پس از پیوستن به کانادا، راه آهن در این جزیره گسترش یافت و باعث پیشرفت چشمگیر صنعت کشاورزی استان گردید.
تاریخ، تغییرات زیادی را در این جزیره به همراه آورده است اما بسیاری از عناصر از زمان الحاق جزیره به کانادا ثابت ماندهاند. در حالی که کشاورزی و ماهیگیری صنایع مهمی هستند که این جزیره را با ریشههای سنتی خود پیوند میدهند، این استان همچنین دارای صنعت خدمات مدرن و پر رونق گردشگری است. در کنار مرکز مدرن این استان، شهر شارلوت تاون، بسیاری از ساکنان در جوامع روستایی زندگی میکنند که سنتهای محلی جزیره را همچنان حفظ کردهاند.
دولت کانادا بر اساس سیستم فدرالی کار میکند که کنترل برخی امور بر عهده دولت ملی در اتاوا است و کنترل سایر موارد بر عهده دولت استانی است. استان جزیره پرنس ادوارد دارای پارلمان دموکراتیک منتخب خود است که در مرکز استان، شهر شارلوت تاون قرار دارد. مجلس قانونگذاری جزیره پرنس ادوارد در خانه تاریخی استان برگزار میشود. این مجلس متشکل از ۲۷ نماینده است که هریک برای نمایندگی و خدمت به یک منطقه جغرافیایی خاص انتخاب شده است. دولت فعلی توسط حزب محافظه کار جزیره پرنس ادوارد به ریاست نخست وزیر دنیس کینگ هدایت میشود. این دولت بر اساس جدیدترین انتخابات این جزیره و از تاریخ ۹ می ۲۰۱۹ آغاز به کار کرده است.
این جزیره علاوه بر آنکه کوچکترین استان کانادا است، با جمعیت ۱۴۰٬۰۰۰ نفر دارای کمترین جمعیت استانهای کانادا و قلمروهای آن هم هست. با وجود جمعیت کم، جزیره همچنین دارای بالاترین تراکم جمعیت استانی است. تقریباً نیمی از جمعیت استان در شهر شارلوت تاون زندگی میکنند.
در حالی که صنایع خدماتی و صنعت گردشگری استان به خوبی در حال رشد است، صنعت ماهیگیری روند رو به افول داشته است. این عوامل جمعیت این جزیره را در سطح نسبتاً ثابتی در دو دهه اخیر حفظ نموده است.
به عنوان یک جزیره با جمعیت کم، جزیره پرنس ادوارد برخوردار از جامعهای از لحاظ فرهنگی پویا و متمایز است. ساکنان جزیره پرنس ادوارد اغلب به عنوان اهالی جزیره شناخته میشوند. این مردمان به طبیعت گرم و مهمان نوازی شهرت دارند. یک قرن قبل این جزیره برای لوسی ماد مونتگومری الهام بخش بود تا رمان معروف آن شرلی در گرین گیبلز را خلق کند. حس سنتی باقیمانده در فرهنگ جزیره پرنس ادوارد، به شدت به جذابیت این جزیره کمک کرده است. آمیزهای منحصربهفرد از رگههای فرهنگ سنتی و رویکردهای مدرن، فرهنگ جزیره پرنس ادوارد امروزی را تعریف میکند.
کشاورزی، جهانگردی و ماهیگیری اصلیترین صنایع موجود در این جزیره هستند. حدود ۳۰ درصد سیب زمینیهای کانادا در جزیره پرنس ادوارد کشت میشوند که مهمترین منبع درآمد برای ۲٬۰۰۰ مزرعه استان است. صنعت گردشگری استان به شدت در حال رشد است، چرا که جذابیتهای جزیره، مناظر و زمینهای گلف هر ساله تعداد بیشتری گردشگر را به خود جلب میکنند. بخش تولیدی عمدتاً از فراوری مواد غذایی تشکیل شده است. همچنین فناوریهای پیشرفته به ویژه در زمینههای پزشکی، الکترونیک و کشاورزی اهمیت زیادی یافتهاند.
صنعت ماهیگیری که زمانی یک صنعت پولساز عمده در استان بود به دلیل تخریب ذخایر ماهی در منطقه تالابهای گرند روبه افول است. تأثیر این کاهش باعث شده نرخ بیکاری در جزیره پرنس ادوارد به حدود 10 درصد برسد و مقام دوم را در بین استانهای کانادا به خود اختصاص دهد. دولت در تلاش است تا افراد شاغل در صنعت ماهیگیری که بدون شغل ماندهاند را آموزش دهد تا در صنایع در حال رشد پرنس ادوارد کار کنند.
در برنامه مهاجرتی AIPP، بر طبق کد مشاغل مورد نیاز استان های آتلانتیک از جمله پرنس ادوارد، لیست مشاغل آتلانتیک شامل کد 0 و A و B است. در سطح 0 مشاغلی شامل مدیران خدماتی، مدیران رستورانها و سرویس های غذایی، مراکز ورزشی و تناسب اندام، مدیران فروش، مدیران صنعتی، مدیران شاغل در بخشهای کشاورزی، مدیریت منابع تجدیدپذیر، حمل و نقل، افسران پلیس و اساتید دانشگاهی و معلمان دورههای تحصیلی پیش دانشگاهی، مدیران مراکز ارتباطی و مخابرات، بانکداران و مدیران خرید، مدیران و کارکنان ارشد مراکز سلامت، تجارت، بانکداری، تلویزیونها و سایر سازمانهای جمعی و اجتماعی ساخت و نوسازی منازل، سرویس های مشتریان و روابط عمومی، آتشنشانها و مدیران ارشد مراکز آتشنشانی، طراحان و سازندگان محتواهای الکترونیک قرار دارند.
در سطح A و B مشاغلی مانند رقصندههای حرفهای، بازیگران و کمدینها، رنگکاران حرفهای، تولید کنندگان محتواهای سینمایی مثل تدوینگران، کارگردانان، صدابرداران و تهیهکنندگان،مترجمان، ژورنالیستها، ادیتورها و ویراستارها، نویسندگان و رماننویسها، کتابداران، برنامهنویسهای ارشد، پژوهشگران حوزه سلامت، سیاستهای جمعی و اجتماعی و سیاستهای آموزشی، شاغلان حرفهای در زمینه مسائل دینی و فرهنگی، سوشال نتورکرها، روانشناسان، وکلا و قضات، متخصصان امور آموزشی، داروسازها و فیزیوتراپیستها، اپتومتریستها، دندانپزشکان و سوپروایزرها قرار دارند.
.
در جزیره پرنس ادوارد خانوادههای متوسط به دلیل هزینههای نسبتاً پایین زندگی در مقایسه با برخی از استانهای کانادا میتوانند زندگی راحتی را داشته باشند .هزینههای مسکن و گرمایش و همچنین هزینههای زندگی بهطور کلی از کمترین نمونهها در کانادا است. حداقل دستمزد اجباری ۱۰٫۳۵ دلار در ساعت است.
این جزیره از جمعیت کمی برخوردار است و به همین دلیل مسکن ارزان قیمت بهطور گسترده در استان موجود است. میانگین قیمت خانه در جزیره حدود ۲۰۰٬۰۰۰ دلار است که آن را به یکی از مقرون به صرفهترین مکانهای زندگی در کشور تبدیل کرده است. علاوه براین میانگین درصد درامد خانوار که به هزینه مسکن اختصاص داده میشود بسته به نوع خانه در پایینترین سطح کانادا است و بین ۲۱-۳۲ درصد متغیر است.
در کانادا کلیه شهروندان و ساکنان دائمی زیر ۲۰ سال حق دارند که تا پایان دوره دبیرستان از طریق سیستم مدارس دولتی آموزش رایگان داشته باشند. جزیره پرنس ادوارد یک سیستم پیشرو آموزش عمومی برای ساکنین خود از مهدکودک تا سال دوازده دوره متوسطه ارائه میکند.
همچنین دولت جزیره پرنس ادوارد تا ۶۰ ساعت آموزش زبان برای بهبود مهارتهای زبان انگلیسی یا فرانسوی برای کودکان زیر ۱۸ سال پرداخت خواهد کرد. مهاجران تازه وارد برای آشنایی بیشتر با این موضوع میتوانند با انجمن PEI که لینک آن در پایین مطلب آمده و به تازه واردین به کانادا خدمات میدهد، تماس بگیرید.
برای کسانی که وارد مشاغل مهارتی و تجارت پس از دوره متوسطه میشوند استان دارای برنامه جامع کارآموزی و آموزش جهت کمک به افراد برای یادگیری تجارت و پیداکردن شغل است. آموزش پس از دوره متوسطه در جزیره پرنس ادوارد از طریق یک دانشگاه با بودجه عمومی استان با نام دانشگاه جزیره پرنس ادوارد، کالج هلند با ۱۱ پردیس در سرتاسر استان، مرکز یادگیری بزرگسالان فرانکفون در ولینگتون و تعدادی از مدارس آموزش حرفهای خصوصی انجام میپذیرد.
دانشگاه پرنس ادوارد مکان دانشکده دامپزشکی آتلانتیک است که به چهار استان آتلانتیک شامل استان جزیره پرنس ادوارد، نیوبرانزویک، نوا اسکوشیا و نیوفاندلند و لابرادور خدمات ارائه میکند.
طبق قانون کانادا، همه استان های کانادا و مناطق باید به تمام شهروندان و ساکنان قانونی کانادا خدمات درمانی سراسر با بودجه عمومی ارائه دهند. به عبارت دیگر بیشتر خدمات سلامتی و درمانی پایه در کانادا بدون هزینه مستقیم به بیمار ارائه میشود. برخی از هزینههای غیرضروری مانند جراحی زیبایی انتخابی و برخی خدمات مربوط به مراقب از دندان تحت پوشش بیمه قرار نمیگیرند.
برنامه مراقبتهای پزشکی جزیره هم تضمین میکند که به همه شهروندان و ساکنین دائمی کلیه خدمات پزشکی لازم و خدمات جراحی پزشکی ( برای مثال کشیدن دندان و جراحی دندانهای آسیب دیده ،کشیدن ریشه و غیره) ارائه شود. با این حال بیمه سلامت جزیره تمام هزینههای مربوط به مراقبتهای پزشکی را پوشش نمیدهد. بنابراین در صورت سکونت در این جزیره زیبا، بهتر است از یک شرکت خصوصی، یک بیمه درمانی ثانویه تهیه کنید.
مانند سایر استانهای کانادا، این جزیره هم انتظار دارد که بخش عمده رشد جمعیت آینده خود را از مهاجرت به دست آورد. برای تشویق حضور مهاجرانی که نیازهای استان را برآورد سازند، جزیره پرنس ادوارد دارای برنامه نامزدی استانی است که به استان اجازه میدهد، مهاجرانی که مایل به اقامت در استان هستند را انتخاب کرده و آنها را دعوت به حضور در این جزیره کند.
شارلوت تاون به عنوان مرکز جزیره پرنس ادوارد، با حدود ۴۰٬۰۰۰ نفر جمعیت یک سوم ساکنان جزیره را در خود جای می دهد. ۲۰٬۰۰۰ نفر دیگر در مناطق حومه مرکز استان زندگی میکنند. اقتصاد این شهر تحت تسلط بخش دولتی قرار دارد. با این حال بخش های خدمات و فناوری همراه با بخش گردشگری در سال های اخیر رشد قابل توجهی داشته اند. دانشگاه جزیره پرنس ادوارد که یک دانشگاه مشهور و جامع است هم در این شهر واقع شده است.
شارلوت تاون به عنوان شهری مدرن، برخوردار از جذابیتهای یک شهر کوچک شناخته شده است. بسیاری از افراد به دلیل آنکه این شهر تمام امکانات زندگی مدرن را همزمان با ویژگیهای فرهنگی جذاب جوامع روستایی در خود دارد، جذب این شهر میشوند. شارلوت تاون تلاش زیادی برای حفظ این ویژگی خود انجام داده است. با برنامه ریزی بلندمدت و استراتژیک، با محدود نمودن اندازه ساختمانهای شهر و توسعه و تبدیل زمینهای سابق راهآهن به مراکز فرهنگی در کنار دریا چنین برنامهریزی به صورت عملی پیاده شده است. نتیجه احساس خوشایندی است که باعث افتخار ساکنان میشود و هرساله گردشگران زیادی را به خود جلب مینماید.
شهر شارلوت تاون همچنین پشتوانه برخی از وقایع مهم در تاریخ کانادا بوده است. با وجود این واقعیت که جزیره پرنس ادوارد تا سال ۱۸۷۳ به کانادا نپیوسته بود، شهر شارلوت تاون میزبان کنفرانس معروفی بود که مقدمات شکل گیری کانادای جدید در آنجا مطرح شد. یک قرن بعد در ۱۹۹۲ شارلوت تاون بار دیگر میزبان کنفرانس مهمی با ماهیت مشابه بود، چرا که رهبران از سراسر کشور برای بحث درباره قانون اساسی کانادا در این شهر کنار هم جمع شدند.
وبسایت رسمی مهاجرت استانی: www.gov.pe.ca/immigration
وبسایت رسمی شهر شارلوت تاون: www.city.charlottetown.pe.ca
وبسایت رسمی شهر سامرزید: www.city.summerside.pe.ca
اطلاعات گردشگری شارلوت تاون: www.tourismpei.com/pei-visitor-information
اطلاعات کامل در مورد چگونگی به دست آوردن گواهینامه رانندگی در پرنس ادوارد: www.gov.pe.ca/tpwpei
انجمن PEI برای تازهواردان به کانادا: www.peianc.com
آنچنانکه گفته شد به دلیل هزینه های پایین زندگی، این جزیره از مناطق جذاب برای زندگی در کانادا می باشد. شما در این جزیره کم ترین هزینه را برای مسکن و زندگی پرداخت می کنید در حالی که از زیبایی های طبیعی این استان لذت می برید. اگر می خواهید بیشتر با تحصیل در جزیره پرنس ادوارد آشنا شوید و یا در مورد اخذ پذیرش تحصیلی کانادا و سایر مسائل مربوط به این جزیره بیشتر بدانید با مجموعه اسمارت اپلای تماس بگیرید. همچنین می توانید از موتور جستجوی هوشمند اسمارت اپلای برای یافتن بهترین موقعیت تحصیلی برای خود استفاده کنید.